“Het land van Steven Bes is er één van puur plezier. De prachtige tuin grijpt meteen de aandacht, het warme decor zet de schoonheid van die groene oase extra in de verf. Het zal u dus niet verbazen dat een tafeltje op het terras een absolute must-do is. De sereniteit die men er ervaart, typeert ook de keuken van chef Bes.
Aan vreemde uitspattingen zal hij zich niet bezondigen. Hij werkt rechtlijnig en wil niet verrassen met structuren of gewaagde combinaties. Enkel topproducten, en basta. Zijn klassieke keuken wordt af en toe geparfumeerd met mediterrane inspiraties. Denk bijvoorbeeld aan een vinaigrette van tomaat die voor diepgang en fraîcheur zorgt. Laat de liflafjes voor wat ze zijn, smaak is koning in Het Land van Steven Bes.” (Michelin, 2020)
“Het Land van Steven Bes is er één van puur plezier. U wordt ontvangen in een warm decor waarin de schoonheid van de tuin uitblinkt, en geniet van een klassieke keuken met hier en daar mediterrane invloeden. Geen liflafjes, maar bereidingen waarin beheerste afwisseling van smaken voor spanning zorgt. Lekker !” (Michelin 2017)
“Hier waant u zich in het zuiden ! Gastvrij onthaal, warme inrichting, intieme hoekjes in de tuin en smaakvolle gerechten waarin de mediterrane zon doorbreekt.”(Michelin 2015)
“Hier kom je zowel met de familie als voor een zakelijke bespreking, want de tafels staan ver uit elkaar, het kader is verzorgd en buiten kan je eten op het terras of in de tuin. We genieten er van de keuken van Steven Bes die elke bereiding een persoonlijke toets geeft met mediterrane invloeden. Zuiderse smaken zijn goed vertegenwoordigd en zijn telkens visueel erg geslaagd.” (Gault&Millau 2014)
“Chef Steven Bes kookt met mooie producten die hij elegant op het bord brengt. Hier zijn doordachte presentatie en opbouw duidelijk belangrijk. Je papillen zijn al geprikkeld door de aanblik van het bord alleen !” (Gault&Millau 2013)
“Steven Bes gaat voluit voor diepgang en verfijning, en het resultaat is meer dan geslaagd.”
(Gault&Millau 2012)
“Steven Bes kookt al zijn hele carrière bijzonder rechtlijnig, waarmee hij het bewijs levert dat hij zich door niets of niemand laat opjagen. Zuivere smaken, mooie producten en geen tirlantijntjes zorgen voor een herkenbare signatuur die met de jaren nog aan verfijning en gelaagdheid heeft gewonnen.”
(Gastromania 2013)
“Een keuken met Franse invloed, heel kundig bereid door de chef en kunstig geserveerd door zijn echtgenote.”
(Deltagids 2012)
“Zijn bereidingen tonen respect voor elegant verwerkte basisproducten van onberispelijke kwaliteit waarvan de smaken in verfijnde terroirstijl op het bord verschijnen.”(Willem Assaert)
“De chef van Het Land is alert en speurt de markt af naar betaalbaar lekkers. De klant die prijs-, en kwaliteitsbewust is, blijft dat honoreren door snel terug te keren.”(Knack Restaurantgids 2011)