| Voorgerechten |

Garnaalkroketten huisbereid – compote tomaten
€ 22

Langoustines à la plancha – harissa – puree polders
€ 43

Tartaar van rund  – Black Pearl Caviar Iran
€ 38

Terrine van ganzenlver – chutney vijgen – porto – balsamico
€ 34

Vegetarisch

Tarte tattin van geitenkaas – gekonfijte tomaat
€ 28

 

| Hoofdgerechten |

Zeebaars in zoutkorst – lauwe vinaigrette tomaten basiliek (per 2 pers.)
€ 42/pp

Zeetong – langoustine – fijne kruiden – wortel
€ 38

Wilde eend – rode biet – eekhoorntjesbrood – knolselder (per 2 pers.)
€ 34/pp

Filet pur (rijping en ras volgens onze slager) – toast merg – champignons – Bordelaise saus
€ 41

Vegetarisch
Gepocheerd ei – artisjok – eekhoorntjesbrood – aligot
€ 29

 

Gezien wij “à la minute” werken, vragen wij u om uw keuze te beperken
tot maximum 3 verschillende gerechten per gang.

Voor gezelschappen vanaf 6 personen vragen wij om uw keuze uit de menu’s te nemen.