| Voorgerechten |

Garnaalkroketten huisbereid – compote tomaten
€ 22

Langoustine à la plancha – tomaten harissa – puree polders
€ 43

Black Pearl Caviar – tartaar van rund – yoghurt vinaigrette
€ 38

Terrine ganzenlever – Cévennes ajuin – vijgen
€ 28

Vegetarisch

Cake zwarte olijven – caviaar aubergine – ratatouille – beignet van salie
€ 29

 

| Hoofdgerechten |

Zeebaars in zoutkorst – lauwe vinaigrette tomaat – basiliek (per 2 pers)
€ 42/pp

Kabeljauw – King krab – advocado – gekonfijte tomaat
€ 38

Grijspoot patrijs – knolselder – toast eekhoorntjesbrood – spinazie
€ 48

Côte à l’os (rijping en ras volgens onze slager) – Cévennes ajuin – Choron saus – waterkers – dikke fritten (per 2 pers.)
€ 44/pp

Vegetarisch

Toast boscahmpignons – spinazie – Cévennes ajuin
€ 33

 

Gezien wij “à la minute” werken, vragen wij u om uw keuze te beperken
tot maximum 3 verschillende gerechten per gang.

Voor gezelschappen vanaf 6 personen vragen wij om uw keuze uit de menu’s te nemen.